fbpx

Kinder activiteiten kamp in het water

Kinder activiteiten kamp in het water: spetterende avonturen!

Welkom bij het Supperdupper kinder activiteiten kamp in het water, waar plezier en avontuur samenkomen! Ons kamp, wat plaats zal vinden aan het Paterswoldsemeer op 20-21-22 augustus, biedt kinderen de perfecte omgeving om te genieten van 3 dagen vol waterpret en spannende uitdagingen. Of je kind nu houdt van Suppen, zwemmen of waterspellen, er is voor ieder wat wilds. Het enige wat je kind nodig heeft is een zwemdiploma!

Schrijf je nu in voor ons kinder activiteiten kamp in het water en geef je kind een zomer vol spetterende herinneringen!

Waarom kiezen voor ons kinder kamp?
Kinder activiteiten kamp in het water

Suppen!

We starten met SUP lessen, zodat kinderen zich comfortabel voelen op de plank. Deze activiteit leert kinderen niet alleen peddel technieken, maar ook teamwork en balans. We zullen verschillende activiteiten doen op de SUPs, zoals SUP race, SUPs stapelen en een tour over het meer. Het verkennen van het meer vanuit een SUP is een onvergetelijke ervaring.

Waterspelletjes en wedstrijden!

Onze begeleiders organiseren diverse waterspellen en wedstrijden, zoals vlotten bouwen, estafettes en SUP voetbal. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar bevorderen ook samenwerking en sportiviteit.

Zwemmen!

Er is er volop tijd voor vrij zwemmen, waarbij kinderen onder toezicht kunnen spelen en oefenen. 

Veiligheid en zorg!

Bij ons kinder kamp met activiteiten in het water staat veiligheid voorop. Onze begeleiders zijn gecertificeerd in EHBO en zijn ervaren watersport instructeurs. We zorgen ervoor dat alle wateractiviteiten plaatsvinden in een gecontroleerde en veilige omgeving. Daarnaast dragen alle kinderen zwemvesten tijdens de wateractiviteiten, zodat ze veilig kunnen genieten van hun wateravonturen.

Waarom kiezen voor ons kinder kamp?

Bij ons draait alles om de ultieme waterervaring voor kinderen. Onze ervaren en toegewijde begeleiders zorgen ervoor dat elke dag gevuld is met leuke en veilige wateractiviteiten. We bieden een breed programma aan dat de vaardigheden van de kinderen bevordert en ze helpt om zelfvertrouwen op te bouwen in en rondom het water.

Herman

Kinder kamp begeleider

Programma

1stap

Dag 1

De eerste dag staat in het teken van comfortabel worden op de SUP en in het water. Daarnaast zullen er meerdere ontmoetingsspellen worden gedaan zodat de kinderen elkaar kunnen leren kennen.

2stap

Dag 2

Op dag 2 gaan we op avontuur! We gaan een mooie tocht maken, lunchen op het eiland en het Paterswoldsemeer goed leren kennen. Ook staan er verschillende spellen op het land op de planning!

3stap

Dag 3

Nu we de SUP inmiddels helemaal meester zijn geworden staan er activiteiten op het programma als: SUP-race / SUP-voetbal / SUP-estafette. We sluiten de dag af met een gezellige BBQ en een bonte avond.

4stap

Slecht weer

Ook als het weer niet helemaal mee zit hebben we veel alternatieve activiteiten op de planning! Zeepglijbaan / Levend stratego / moerasspel / en nog véél meer..!

Praktische info

  • 20-21-22 augustus 2024
  • 7-14 jaar
  • €290,-
  • 10% korting bij 3 (of meer) aanmeldingen!
  • 9u – 21u (zonder overnachting)
  • Incl. lunch/diner
  • Zwemdiploma verplicht
  • Paterswoldsemeer (meerweg 209, 9762 XC Haren)

Ontmoet het team

Joris

Kamp manager

Luca

Sup verhuurder

Herman

Oprichter

Inhoudsopgave

  • Kosten en betaling
  • Bijzonderheden
  • Weerstomstandigheden

Wat zijn de kosten?

Hoe kan ik betalen?

Wat als mijn kind specifieke dieetwensen of andere bijzonderheden heeft?

Wat als het slecht weer is?